Bruidsmake-up

Hairaffair - Make-up

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er stralend uitzien. Bij een stralende bruid in een prachtige jurk hoort natuurlijk het juiste bruidskapsel en perfect aangebrachte make-up. De jurk en glimlach hebt u al, nu nog het kapsel en de bruidsmake-up.

De perfecte voorbereiding op uw huwelijk

Bij kapsalon Hairaffair kunt u terecht voor het perfecte kapsel en subtiel aangebrachte bruidsmake-up in Destelbergen. Voor de grote dag doen we steeds een proefsessie om te zien welke kleuren het best bij uw huidtype passen. Op de dag zelf kunt u zich dan zonder stress voorbereiden.

Make-up voor alle gelegenheden

Gaat u naar een feestelijke gelegenheid en wilt u er op uw best uitzien? Ook dan is het fijn om te kiezen voor professioneel aangebrachte make-up. We zijn vooral gespecialiseerd in sfeervolle avondmake-up, waarbij we de tinten gebruiken die het best passen bij uw huidtype, maar ook bij aangepast avondlicht.

Maak een afspraak

Begin zonder zorgen aan uw huwelijksdag en kies voor Hairaffair in Destelbergen voor uw bruidsmake-up. Is het huwelijk in de buurt, dan komen we zelfs ter plaatse. Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze werkwijze? Neem contact op en wij helpen u graag verder.